Particulier

Huishoudelijke oplossingen

Investeren in een Nilan ventilatie systeem en/of warmtepomp: “een verstandige besteding”. Een lange financiële spreiding en haar lange technische levensduur, geeft je waar voor je geld!

Nieuwste technologie en een lange levensduur

Onze systemen zijn gebaseerd op moderne en innovatieve technologie. Beproefde technologie aangepast aan de noden voor morgen. Wanneer u een Nilan systeem in huis haalt, kan je er zeker van zijn dat deze lange tijd zal meegaan. Levensverwachting 25 – 30 jaar. Bovendien is het zeer efficiënt en goedkoop te onderhouden.

Opgelet Vele andere systemen (fabrikanten) hebben een minder lange levensduur. Bedenk dan dat een goedkoper systeem eerder zal moeten worden vervangen. De plaatsing vertegenwoordigt een groot deel van de totale investering welk opnieuw zal moeten worden besteed. Een goedkoper systeem is dus niet per se de beste investering.

Een systeem voor elke type woning

Voor Nilan is vrijwel niets onmogelijk. We hebben een uitgebreid assortiment aan systemen voor alle type woningen, appartementen en zomerhuizen. Betreft het een nieuwbouw, renovatie of passief woning, we zoeken voor u de geschikte oplossing. Onze ventilatie en warmte-pompsystemen kunnen ook worden gecombineerd in functie van de behoeften.