Particulier

Professionele oplossingen

De Nilan ventilatie-units met warmte terugwinning bieden je een maximaal economisch voordeel en eveneens een gezond en comfortabel binnenklimaat voor jou en jouw medewerkers.

Laag energieverbruik en operationele kosten

In het warmte-terugwinningsproces halen we temperatuursrendementen van bijna 100 %. Dit samen met de lage werkingskost maken een grote energiebesparing mogelijk. Daarenboven zijn de units eenvoudig en goedkoop te onderhouden.

Een lange levensduur met een max. rendement

Kwaliteit is één van onze prioriteiten. Enkel de beste componenten en materialen maken deel uit van onze units. De productie en assemblage ervan vindt plaats te Hedensted, Denemarken. Enkel na een uitvoerige testprocedure mogen onze toestellen de fabriek verlaten. Het mogen werken in een hoogtechnologische en innovatieve markt geeft ons grote voldoening Onze ingenieurs zijn steeds op zoek naar vervolmaking en zijn actief betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen wereldwijd. De kwaliteit en de daaraan gekoppelde lange levensduur maken dat vele van onze ventilatie-units met warmte terugwinning vandaag de dag nog werken en dit na meer dan 30 jaar.

Een gezond binnenklimaat leidt tot een hogere efficiëntie en tevredenheid van de collega’s

Een Nilan ventilatie unit staat niet enkel voor energiebesparing, maar ook voor een gezonde werkvloer met energieke mensen.

Al onze oplossingen zorgen door middel van de ventilatiefunctie voor een verbeterd binnenklimaat. Het heeft zeker een beslissende effect op het dagelijks welzijn en de effectiviteit van de aanwezigen.

Onze ventilatie-units zorgen in de eerste plaats voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De afvallucht (vochtig en zuurstofarm) wordt verwijderd uit de werkplek. Verse buitenlucht, welke passief (heat pipe) en actief (warmtepomp), wordt verwarmd en vervolgens verdeeld in de ruimte. Gevolg: We voelen ons fris en energiek!