Particulier

Nilan Calculator

Een nauwkeurige analyse van de weersomstandigheden en de geografische ligging zijn doorslaggevend bij de keuze voor de meest economische en efficiënte ventilatie-eenheid.

Nilan ontwikkelde een uniek softwarepakket : de Nilan Calculator. Dit programma laat je toe een realistische berekening te maken met in acht name van externe factoren zoals geografische ligging, weersveranderingen doorheen het jaar, de volumestroom, enz.

Een precieze berekening kan worden gemaakt door gebruik te maken van correcte data doorheen een kalenderjaar. De traditionele rekenmethodes van andere systemen zullen meestal werken met de meest efficiënte gegevens van hun eenheid in de meest gunstige omstandigheden.

De Nilan Calculator zal daarentegen een realistisch beeld ophangen van haar prestaties inzake verwarming, koeling, .. . Het programma maakt gebruik van zogenaamde droge data welke zijn gebaseerd op uitgebreide metrologische metingen voor de plaats waar het toestel zal worden gebruikt. Variabelen, zoals het dagelijkse en wekelijkse werkingsschema maar ook feestdagen kunnen worden ingevoerd, ..

Dit alles zal de gebruiker een gedetailleerd beeld geven van wanneer en hoe het apparaat zal worden gebruikt. De Nilan Calculator: een nauwkeurige en waarheidsgetrouwe basis bij de besluitvorming voor het kiezen van de meest zuinige ventilatie-unit.

Download de Nilan calculator