Particulier

Nilan ontvangt het internationaal erkende Passiefhuis-certificaat

24 September 2015

November-2010 | Het Deense bedrijf Nilan A / S, gespecialiseerd in energievriendelijke ventilatie en warmtepomp-oplossingen ontvangt het internationaal erkende Passiefhuis-certificaat voor de VP 18 Compact P. Hiermee is Nilan wereldwijd de derde fabrikant van compacte systemen die dit bereikt. Met dit certificaat blijkt Nilan tot de elite te behoren op het gebied van de “ventilatie en warmtepomp-industrie”.

Op 01 november 2010 ontving het Deense bedrijf Nilan A / S de internationaal erkende Passiefhuis-certificering door het Passivhaus Institut (PHI) Duitsland. Nilan ontving het certificaat voor de VP 18 Compact P, waarmee ze nu de derde fabrikant is van een “compact systeem” wereldwijd.

Een compact systeem combineert de technologie van actieve en passieve warmte-terugwinning, ventilatie, verwarming en koeling van een gebouw, alsmede de verwarming van het sanitair water. Met de certificering, erkent PHI de VP 18 Compact P als een systeem dat efficiënt is, de lucratieve levensduurkost, de hoge kosteneffectiviteit en niet in het minst de hoge COP(Coëfficiënt Of Performance), de goedkeuring voor gebruik in het “passiefhuis” wordt hiermee bezegeld.